Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5
Новини

Варна Мобил Клуб

Възползвайте се от нашите отстъпки за лоялни клиенти

Анти-стрес зона

Забавления за малки и големи

НОВИНИ

BoschAutomotive Май 2014
Сензорната технология – глобален пазарен лидер в технологиите на бъдещето
Продуктите и услугите, базирани на интернет, са във фокуса на бъдещия пазарен растеж на компанията. Денер вярва, че с ноу-хауто си в областта на хардуера и богатия си технологичен опит Bosch е добре подготвен за бъдещето. “Традиционните силни страни на Bosch – ино-вационният ни потенциал, високите стандарти за качество, международното присъствие и ин-теграционната енергия на корпоративната ни култура са изключително ценни в света, свързан в мрежа“, подчерта Денер.

прочети още тук...
BoschAutomotive Февруари 2014
Безопасност на завоите с MSC
Световната иновация ще спаси живота на хиляди

Ако на пътя изскочи препятствие, докато вземате завой с наклонен мотоциклет, дори и да сте много опитен, ще изпаднете в трудна ситуация. При спиране предното или задното колело могат да загубят сцепление, да поднесат и машината става неуправляема. В Германия например, всеки втори смъртен случай при мотоциклетна катастрофа е станал на завой. Новият контрол на сигур-ността за мотоциклети (MSC) от Бош помага на водача при силно спиране на завои. Системата за асистенция за мотоциклети може да предотврати хиляди критични ситуации и значително да на-мали броя на загиналите при произшествия в завои.

прочети още тук...
BoschAutomotive Януари 2014
Автомобилни технологии: Шофирането достига до нови висини
С обширна гама иновации „Автомобилни технологии”, най-голямото бизнес направление на Bosch, се стреми да направи управлението на автомобила по-безопасно и екологично чисто, по-икономично и удобно. Концернът разработва редица технологии, които отварят вратата към автоматизираното шофиране и все по-самостоятелните превозни средства. Компанията прави решителни стъпки към напълно автоматизираните автомобили чрез многобройните си системи за активна сигурност, които включват асистентите за автоматично паркиране, за избягване на удари, аварийно спиране и други.

прочети още тук...
BoschAutomotive зима/пролет
Пионерът сред автомобилите с бензинов двигател оставя първите километри зад гърба си преди 125 години – през далечната 1886. Още от тогава Бош предоставя на автомобилния свят своите високоефективни изобретения и не спира да го прави и до днес. Складовият център на Бош в Карлсруе има на разположение ежедневни доставки от почти 20 000 продукта, предназначени да гарантират мобилността на европейските автомобилисти – огромно многообразие, реализирано благодарение на интелигентната логистична концепция.

прочети още тук...
Bosch най-добра марка за 2012
Признание за продуктите Bosch - Марката Bosch е високо ценена от автомобилистите.

прочети още тук...