Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5
Гуми - Продажба на гуми

Варна Мобил Клуб

Възползвайте се от нашите отстъпки за лоялни клиенти

Анти-стрес зона

Забавления за малки и големи

ГУМИ - ПРОДАЖБА НА ГУМИ

От Bosch Car Service Варна Мобил може да предложим на своите клиенти всякакви размери и марки автомобилни гуми. Имаме договори за доставка с всички основни вносители на гуми, като се стараем да предлагаме на нашите клиенти високо качество на добра цена.

LASSA е продукт на компанията BRISA, която е съвместно предприятие на японския концерн Bridgestone и най-големия турски конгломерат Sabanci Holding. Използвайки технологиите на Bridgestone, най-големият производител на автомобилни гуми в света, BRISA произвежда над 400 различни размера автомобилни гуми с марките Lassa и Bridgestone. Производството е организирано в ултра модерен завод, разположен в близост до Истанбул в специално построен за целта град. С обща площ 2 мил. м2, това е едно от най-големите съоръжения от този тип в света. BRISA разполага със собствен център за проучване и развитие, който работи в тясно сътрудничество с Bridgestone's Technical Centre. Това гарантира водещата роля на гамата от продуктите с марка Lassa.

Kumho е най-големият производител на автомобилни гуми в Южна Корея и най-бързо развиващият се в света. С годишно производство от над 36 милиона гуми KUMHO Tire Co. се нарежда сред десетте най-големи производители в световен мащаб. Приоритет за Kumho са новите технологии и екологичните разработки. Производството е организирано в седем завода по света. В техническите центрове на компанията в Южна Корея, Великобритания и САЩ работят над 600 учени.

KUMHO e изключителен доставчик на състезателни гуми за едно от престижните автомобилни надпревари в света Formula 3. Като част от глобалната стратегия за развитие, KUMHO за поредна година е официален спонсор на футболен клуб Manchester United.

През 1921г., само няколко години след основаването си през 1917г., Yokohama Rubber Co. Ltd. създава първата пневматична гума в Япония. От тогава насам фирмата Yokohama винаги е сред водещите световни производители на автомобилни гуми.

Внедряването на върховни технологии и прилагането на най-стриктни стандарти за качество са в основата на успеха на компанията, която в момента е вторият по големина производител на гуми в Япония и пети в световен мащаб.

В сферата на високоскоростните гуми марката Yokohama е синоним на отлични спортни показатели и неповторим комфорт на шофиране. Иновативните разработки в областта на опазване на околната среда са водеща цел на Yokohama. Компанията разполага с нова екологична технология за производство на автомобилни гуми без използването на синтетични масла.

YОКОHАМА e официален доставчик на състезателните гуми за Formula Master и за WTCC (най-престижният световен рали шампионат за туристичестки автомобили).

YОКОHАМА e технологичен партъор на едни от най-именитите тунинг майстори в света, като BRABUS и AMG.

Cheng Shin Rubber Ind. Co - компанията, която произвежда Maxxis е създадена през 1967г. в Тайван и в момента е дванадесетият по големина производител на гуми в света, с над 170 дистрибутори и повече от 22 000 служители. Гамата от продукти е изключително широка и включва гуми за всякакъв вид превозни средства и специализирана техмника.

Производствените мощности са базирани в Тайван, Тайланд и два в Китай, а разработката и тестовете на нови продукти се извършва в техническите центрове на компанията в САЩ, Холандия и Тайван. Maxxis е доставчик на първоначално оборудване за някои от най-големите автомобилни производители като General Motors, Ford, Toyota и много други. Продуктите с марката Maxxis са водещи в сегмента на четириколесните превозни средства за работа и забавление (ATV).

Pirelli & C. SpA се слави с дълга история в италианския индустриален сектор. Основана през 1872 г., компанията носи името на своя създател – инж. Джовани Батиста Пирели.

Pirelli е сред най-големите световни производители на гуми за леки автомобили, мотори, джипове и камиони. Pirelli участва активно в автомобилните и мотоциклетни състезания с богата гама от високоскоростни гуми.

Компанията предоставя гуми за заводско оборудване на спортни автомобили от най-висок клас, произведени по технологията MIRS - единствена по рода си, уникална и напълно автоматизирана система за производство, гарантираща качество и върхово представяне.

От 2011г. Pirelli e официален доставчик на състезателните гуми за най-престижната автомобилна надпревара в света Formula 1 както и за WRC (световния рали шампионат).

Westlake е марка на компанията Hangzhou Zhongce Rubber Co., която понастоящем е най-големият китайски производител на гуми и заема четиринадесето място в глобалната класация на производителите. Основана е през 1958г., а през 1992г. сключва стратегически съюз с инвестиционен фонд от Хонконг, като в момента притежава 8 завода в Китай. Произвежда изключително широка гама продукти, които се реализират както в Китай, така и в над 130 държави от цял свят. Компанията има всички необходими сертификати за качество и пригодност, даващи право на експорт във високо конкурентните пазари на Европа и Северна Америка.

Марката Marshal Tire е продукт на най-големия производител на автомобилни гуми в Южна Корея KUMHO Tire Co. Представянето и е част от мащабната глобална политика за развитие на компанията. Високотехнологичните продукти с марка Marshal се произвеждат в заводите на Kumho, като се използват водещи разработки и иновативни технологии, отговарящи на най-високите изискавания за качество. Сред основните приоритети на компанията са развитието на нови технологии и внедряване на екологични решения в производството.

За над 20 години на пазара са реализирани многомилионни продажби в световен мащаб.

Nitto Tire Inc. е създадена през 1999г., за да отговори на нуждата от съвременни високотехнологични решения в областта на автомобилните гуми. Продуктите на компанията се произвеждат в Япония под безкомпромисен контрол на качеството, а неповторимия дизайн се разработва в собствено дизайнерско студио.

Множеството успехи и шампионски титли в различните класове моторни спортове потвърждават отличните качества на продуктите, пригодени специално за drifting, drag racing както и за 4х4 надпревари.

Изключително популярни в САЩ с агресивен дизайн и отлично представяне, гумите Nitto са необходимото допълнение за уникалния стил на Вашия автомобил.

AUTOGUARD е нова марка на Българския пазар, разработена и проектирана изцяло в Германия. Създадена е да отговори на растящите изискванията на Европейския пазар.

Гамата от продукти на компанията се разраства съобразно постоянно подновяващия се автомобилен парк. Марката се развива динамично през последните години, доказвайки качествата си на водещите пазари.

Произвежда се в съответствие с най-високите стандарти за качество във водещ завод за автомобилни гуми в Китай. Притежава всички необходими сертификати за продажба в Европа.