Slide 1Slide 2Slide 3Slide 4Slide 5
Авточасти

Варна Мобил Клуб

Възползвайте се от нашите отстъпки за лоялни клиенти

Анти-стрес зона

Забавления за малки и големи

АВТОЧАСТИ

AISIN

Фирмата се занимава с производството и продажбата на резервни части за японски автомобили. Например скоростни кутии, съединители, ABS, ESC, врати, седалки, водни и горивни помпи...

www.aisin.com

AL-KO

AL-KO е испански производител на амортисьори. Фирмата произвежда както части за първично вграждане, така и за вторичния пазар. Гамата на компанията включва артикули за леки и тежкотоварни автомобили.

www.al-ko.com

BEGEL

BEGEL GmbH е немски производител на части за двигателя, съединители, вакуум помпи, ремъци, масла. Фирмата произвежда първичните части за товарните автомобили на MERCEDES BENZ.

www.begelgermany.com

BOSCH

Robert Bosch е водещ производител на авто части. Електроника, горивни системи, спирачни системи, филтри, диагностични уреди и дизелови системи - всичко това е под шапката на компанията.

www.bosch.bg

BRTIPART

Britpart е независим продавач на едро за резервни части аксесоари за Land Rover. Фирмата продава на над 800 клиенти по целия свят, като списъкът включва и държавни агенции други учреждения.

www.britpart.com

CASTROL

Световен лидер в производството на смазочни материали - моторни, трансмисионни, диференциални, хидравлични масла, както и добавки за тях.

/www.castrol.com

DPH

Немски производител на уплътнители. Фирмата произвежда резервни части за почти всички Европейски марки автомобили. Номенклатурата им включва над 150 000 артикула. Дейността на компанията датира от 1986 година.

www.dph.de

ELRING

Производител на уплътнители, на когото големите марки се доверяват. Частите им са предпочетени за вргаждане от производителите на автомобили. ЕLRING предлага богата гама от гарнитури - за двигателя, за капака на клапаните, на коляновия вал, и други по-детайлни артикули.

www.elring.de

FAG

За повече от 120 години Schaeffler Group с марката си FAG е един от водещите производители на прецизни търкалящи се лагери за автомобили, механизми и космическата индустрия. Във фабриката в Швайнфурт компанията разполага с една от най-големите пещи за лагери.

www.fag.de

FEDERAL MOGUL: AE, GOETZE, NURAL

Federal Mogul обединява марките АЕ, Goetze и Nüral. Марките са лидери в производството на части за двигателя - бутала, сегменти, клапани. Производители са и на съединители, водни, горивни, хидравлични помпи, части по окачването и ходовата част.

www.federalmogul.com

GOETZE

Продуктите на Goetze са световно признати за най-добър пример за немски производители на оригинални авто части. Клиентите на Goetze печелят от технологията и опита във всяка една от сферите на дейност на фирмата: метални компоненти за двигателя, гарнитури и еластомери.

www.federalmogul.com

AE

Марката AE е основана през 1968. От основаването й преди повече от 35 години, АЕ е развила най-голямата продуктова гама за автомобилни двигатели. Продуктовата гама AE Engine Solution включва бутала, сегменти, лагери, клапани, разпределителни валове и спомагателни продукти, както и ремъци за двигателя.

www.federalmogul.com

PAYEN

Марката PAYEN за гарнитури, уплътнения и болтове за капака на клапаните се утвърди като иновативна технология на дизайн и стриктно спазваща стандартите за производство. Марката изгради реноме на доверен партньор на пазара на части за вграждане, както и на афтър маркета.

www.federalmogul.com

NURAL

Nüral има години опит в бързото развитие на продуктите си, ултра модерна производствена технология и удобни услуги. Буталата Nüral не просто са отговарящи на стандартите, но са и опазващи околната среда.

www.federalmogul.com

GEMO

Gemo е производител на висококачествени жила за автомобили. Детайли от жилата се изработват механизирано, а по-дребни и важни елементи се обработват ръчно.

www.gemo.de

GERI

Производител на радиатори от Германия. Фирмата се наложи на пазара като оптимално съчетание на цена и качество.

www.ava-deutschland.de

GSP

Марката е специалист в производството на части по ходовата част на автомобила. За повече от 20 години компанията е успяла да постигне безупречно качество. Асортиментът й включва над 4500 артикула.

www.gsp.cn

INA

Ina е името на най-големият производител на обтяжни и паразитни ролки, компания, която предлага части за повечето автомобили. Работата им в областта на разработването и внедряването на нови технологии е призната. За повече от 60 години марката е ненадмината в качествата на инженерните и производствени достижения.

www.ina.com

K&N FILTERS

K&N FILTERS е световен лидер в производството на спортни филтри и аксесоари за спортни автомобили. Марката предлага части за тунинговане на автомобили - системи за захранване с въздух, горивни системи, смазване на двигателя и аксесоари.

www.knfilters.com

IPD

IPD e бранд, който включва водните помпи HEPU, лагерите HK и FAG, масла, охладители и други.

www.ipd.de

JAPAN PARTS

Продуктовата гама на Japan Parts включва части както за механичната част (филтри, хидравлични елементи, демпфери, съединители и т. н.), така и от фината (бутала, цилиндрови глави и т. н.), а също и по електрическата част (стартери, алтернатори, свещи и други).

www.japanparts.it

KOLBENSCHMIDT

Немски специалист на световно ниво в производството на части по двигателя: блокове, бутала; водни, маслени и вакуум помпи; AGR системи.

www.kspg-ag.de

PIERBURG

Десетилетията работа в комбинация с обширните, иновативни и всепризнати способности във всеки аспект на двигателите са факторите, които дадоха насока в мисисята на Pierburg - прогресивно развитие и производство на иновативни части, модули и системи. Марката предлага high-tec решения.

www.kspg-ag.de

TRW engine components

TRW Automotive Engine Components е част от TRW. Отделът има над 100 годишен опит в производството на клапани и разпределителни валове. В собственият инжинерен център на групата постоянно се оптимизира дизайна и развойната дейност на клапани и разпределителни валове. Механичната и термалната издръжливост на компонентите се тества с помощта на компютърно пресъздадени симулационни изчисления. В резултат клиентът печели по-кратки срокове за развойна дейност, по-ниски разходи за системата и по-високо ниво на надеждност при работа.

www.trw.com

LPR

Италианският производител на съединители и хидравлични спирачки дължи качеството на продуктите си на дългогодишния си опит - от 1952.

www.lpr.it

METALCAUCHO

Това е испанския производител на авточасти, специализирал във френските автомобили. Произвежда различни видове тампони и гумени артикули.

www.metalcaucho.com

PRO-TEC

Немски производител на добавки за автомобилите. Продуктите са разработени така, че да гарантират оптимална производителност на всички бензинови и дизелови двигатели. Използването им гарантира премахването на дори най-малките частици замърсяващи цялата горивна, маслено-смазочна и охладителна система. За да завърши изцяло продуктовата серия, компанията предлага и аерозолна поддръжка.

www.pro-tec-deutschland.com

ROADHOUSE

Испански производител на накладки и спирачни дискове. Компанията залага на високо качество на добра цена.

www.roadhouse.es

SWAG

SWAG е марка с 55 годишна история в бранша. Компанията предлага резервни части за автомобили с номенклатура от над 16 000 артикула на вторичния пазар. Качеството на продукцията се гарантира от сертификатите DIN EN ISO 9001:2000, които фирмата успешно защитава. Гамата от артикули включва части за двигателя, ходовата част, управлението.

www.swag.de

SCHONEK

SCHOENEK е компетентен и сигурен партньор на автомобилния бранш от повече от 50 години. Фирмата произвежда изкуствени и гумени елементи, текстилни и други подобни детайли за автомобилите, като например стелки.

www.schoenek.de

SOFIMA (UFI)

Производител на въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтри за всякакви автомобили. Наскоро беше погълната от италиaнския производител UFI.

www.sofima-hyd.com

VIEROL (VAICO, VEMO)

VIEROL AG е дружеството собственик на марките VAICO и VEMO. Това са производители на тампони, части по окачване и ходова част, масла и филтри, спирачни накладки и дискове, видни помпи, картери, както и части по климатичната инсталация и електрониката на автомобила.

www.vierol.eu

VAICO

VAICO произвежда части, като окачване на двигателя и скоростната кутия, тампони, гумени буфери, стабилизатори, аксиални лагери, прахозащитни комплекти, шарнири, линкове, колесни лагери и други гума/метал компоненти.

www.vierol.eu

VEMO

VEMO - марката символ на дългогодишен опит в авто електрониката и авто охладителната техника за Немски и Европейски автомобили. Такива части са стартери, сензори, клапани на инжекторите, електрически повдигачи за стъкло, електрически горивни помпи, ламбда сонди, алтернатори, дебитомери, регулатори, релета, запалителни свещи, части по запалването, моторчета за въздуха в купето, кабинни филтри, кондензатори, климатици, радиатори, перки за вентилатор, моторчета за вентилатори, термо релета, термостати, изсушители, изпарители, резистори.

www.vierol.eu

WAHLER

В продължение на десетилетия WAHLER се фокусира в развитието на системите за контрол на температурата и изходните газове на двигателите с вътрешно горене. Постоянното развитие на автомобилния двигател върви ръка за ръка в иновациите на WAHLER в областта на термостатитем EGR системите, както и тръбите и маркучите.

www.wahler-automotive.com

ZF

ZF technology предлага качествено изпълнение на продукти и услуги. Навсякъде, където намерите ZF части и системи - често вградени в автомобили на водещите световни марки автомобили - може да очаквате уникална технология: качество, издръжливост и икономичност в съчетание със сигурност, комфорт и лесна употреба.

www.zf.com

SACHS

Sachs е марка на бранда ZF и е световно призната с качествените си амортисьори и съединители. Името е носител на прецизност и иновативност.

www.zf.com

LEMFÖRDER

Части по управлението, ходовата част, спирачната система, и задвижващата част - това е силата на LEMFÖRDER.

www.zf.com